LJEKAR IZNIO JEZIVE PROGNOZE- DARKU LAZIĆU ORGANIZAM OTKAZUJE, MOŽE DA IZGUBI ŽIVOT-Samo zato jer pretjeruje u OVIM STVARIMA (FOTO)

0

Poznato je da je popularni pjevač Darko Lazić napravio velike promjene u posljednjih godinu dana posebno kada su njegovi kilogrami sa kojima je dugo imao problema u pitanju. Mnogi kažu za njega da on sada odlično izgleda, te se da primijetiti da se sve više bavi sa svojim stajlingom,a napravio je i novu frizuru te za nju dobija komplimente na sve strane. Ipak ima i onih koji upozoravaju da njegovo zdravstveno stanje traži veću pažnju jer postoji veliki rizik od nekih komplikacija. Za Darka se zna da je smršao nevjerojatnih 75 kilograma, a takav drastičan pad kilaže zna da izazove neke zdravstvene probleme

Tako je i jedan Darkov prijatelj, koji je inače po struci ljekar, dao svoj komentar o Lazićevom zdravstvenom stanju, pa je između ostaloga rekao i: ” Opasno je oslabiti tako brzo, organizam doživljava šok i može se desiti da neki organi otkažu i zbog toga Darko mora da ide na redovne kontrole. Njegov želudac sada odbija višak hrane, ako pojede samo malo od dozvoljenog, on povraća i još više mršavi. Ljekari kažu da je i srce ugroženo velikim gubitkom kilograma, naročito ako su i prije postojali neki zdravstveni problemi, a njemu koliko znam, jedan bubreg i onako ne radi.”

Darkov prijatelj ljekar je otkrio još i ove stvari: ” Od naglog mršavljenja može da dođe do gubitka mišićne mase, opadanja kose, pada imuniteta, promjena na koži, neplodnosti, anemije, srčanih smetnji, hormonalnog disbalansa, a nekada može doći i do smrtnog ishoda. Roditelji su baš zabrinuti, gledaju ga kako se suši, kažu da ništa nije ostalo od njega”

Preporučujemo