LEPA LUKIĆ BIJESNA- Osula paljbu po Draganu Bjelogrilću i filmu ”Toma”- ONI MISLE DA SAM JA SENILNA BABA- Tu su se itekako prevarili…

0

Nedavno se održala premijera filma “Toma” koji govori o životu poznatog pjevača narodne muzike Tome Zdravkovića. Iako Toma već dugo nije sa nama, njegove pjesme su nezaobilazne u kafanama. Uskoro će se film prikazivati u kinima u cijeloj regiji, a oni koji su do sada imali priliku da ga pogledaju, imaju samo riječi hvale.

Međutim, Lepa Lukić se požalila kako je njen lik loše napravljen, i da se nada da će to biti bolje kada serija krene. Po njenom mišljenju likovi Predraga Živkovića Tozovca i Predraga Gojkovića Cuneta su skroz pogrešno predstavljeni.

Lepa smatra da su ljudi, koji su radili na filmu, trebali i nju kontaktirati. Ona za sebe kaže da je uvijek bila originalna, autentična i d anije dovoljno da nekome samo naprave frizuru i to je to. Smatra se da niko od pjevača koji se u filmu pojavljuju nije predstavljen kako treba i da glumci nisu uložili dovoljo truda.

Preporučujemo