LEPA BRENA PROGOVORILA O SLUČAJU DEVIN I ZAŠTO JE SVEDOČILA PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: S njim sam obišla svet, voleli su se i… (FOTO)

0

 Suđenje  koje je trajalo godinama a u kojem je trebalo da se utvrdi očinstvo nad Devinom Antunovićem za kojeg je njegova majka Mirjana tvrdila da je sin poznatog pjevača Miroslava Ilića je napokon završeno i kako je poznato donesena je presuda da  je Miroslav koji je cijelo vrijeme negirao da je bio u vezi sa Mirjanom i izbjegavao da da svoj DNK na nalizu ipak biloški otac Devinu.

To je pobjedonosno na svom fejsbuk profilu Mirjana i obajvila dok pjevač nije želio da daje nikakav komentar. Poznato je da je u Mirjaninu korist svjedočila i Lepa Brena koja je sada odlučila da progovori za javnost o cijelom slučaju. Rekla je da je jako sretna zbog presude i da se radi o moralnoj etici te joje drago da je pravda pobijedila.

Ona je naime bila svjedok ljubavi između Miiroslava i Mirjane jer su oni zajedno bili na turneji po svijetu dvije godine. Dobro je upućena u to da su bili u vezi i zaljubljeni a kao rezultat te ljubavi se rodio Devin. Brena je rekla da je podržala svoju prijateljicu ne samo zbog toga što zna da je Miroslav bio u vezi sa njom i da je Devinov otac nego i zbog svih drugih majki koje vode istu borbu jer je Srbija jedna od rijetkih zemalja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva.

Na pitanje novinara da li bi ponovo postupila isto i svjedočila u Mirjaninu korist ona je bez razmišljanja rekla da bi jer je i sama majka i zna kako se djeca osjećaju u ovakvim slučajevima.