Lepa Brena progovorila o NASILJU, otkrila JEZIVE DETALJE o kojima je godinama ćutala: “To je ono NAJUŽASNIJE… “(VIDEO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima je i danas Lepa Brena koja je u bivšoj državi bila toliko popularna da se to graničilo sa fenomenom i koju su široke narodne mase obožavale. Iako je ušla u sedmu deceniju života ona još uvijek aktivno nastupa i ima svoje fanove a inače je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku kada govori o nekim temama pa je jednom prilikom govorila i o nasilju na estradi.

Ovaj video snimak je sada postao jako popularan na društvenoj mreži Tik  Tok i ima na hiljade pregleda a Brena u njemu govori kako ne postoji pjevačica u regiji koja nije doživjela svakakve scene od kojih su mnoge i neprijatne a neke i užasne.

Kada se pokrenula lavina o nasilju nad ženama nakon što je Milena Radulović prijavila Miku Aleksića za zlostavljanje dok je kao tinejdžerka pohađala nejgovu školu glume, mnogo djevojaka je progovorilo o nasilju kije trpe u skoro svakom segmentu svog života. Brena je tada rekla da joj je drago što su žene napokon smogle hrabrosti da javno progovore o ovoj pojavi.

Pjevačica je izjavila da ne razumije ljude koji od žrtava prave krivce a to se moglo dosta puta pročitati u komentarima na društvenim mrežama. Brena je rekla da i ako djevojka sjedne sa nekim muškarcemn u auto nije mu time poručila da slobodno može da je siluje i ne shvata ljude koji tako razmišljaju i koji ne podržavaju žene koje su imale ovakva jeziva iskustva. Šta vi mislite o ovome? Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo