LEPA BRENA DOŽIVELA NAJVEĆE PONIŽENJE! Nastupala u PRAZNOM KLUBU, pa je napravila VELIKI SKANDAL, jedva su je smirili! Da li je OVO NJEN KRAJ?! (FOTO)

0

Lepa Brena je poslednja 2 meseca apssolutno uživala u plodovima svoga rada, a verujemo da ste svi do sada upoznati sa činjenicom da je prodala svoj udeo u Zvezdama Granda, te da je zaradila čistih 15 miliona evra. Odmah je sebe i Bobu počastila luksuznom jahtom od 6 miliona evra, a to je jednostavno morala uraditi, jer su svako letovanje rentali jahte.

Koliko puta su to do sada uradila, kako je nedavno izjavila za jedan srpski portal, do sada su mogli da kupe ovakve dve jahte. Sada je napokon došao i kraj odmora, tako da se i ona aktivirala sa nastupima, a najviše ih svakako ima na crnogorskom primorju. 

Verujemo kako ste do sada pročitali info da je ceca već par puta nastupala u ovoj diskoteci u Budvi, a bila je dupke puna, a sama Lepa Brena je očekivala istu posetu. Međutim, kada je izašla na binu, dočekalo ju je neugodno iznenađenje, jer je sala bila počluprazna, Toliko ju je sve iznerviralo da je bila drska prema obezbeđenju, kao i prema samo DJ-u, na koga se konstantno istresala. 

Ceca je opet nakon 2 dana opet napunila isti klub, tako da verujemo da se sigurno zabrinula nad svojom karijerom. Iznervirala se kada je videla da nije prodala ni pola karata, a kada ju  je jedan mladić iz obezbeđenja hteo da popne na binu pruživši joj ruku, ona ga je odgurnula i rekla da nije nesposobna, i da se može sama popeti na binu. Čak i novinarima nije htela da da izjavu, rekavši da ima glavobolju..

Preporučujemo