LEPA BRENA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM KAD VIDI OVO: Pevačicina snajka SNIMALA MEĐUNOŽJE, internet gori! (VIDEO)

0

Lepa Brena je u poslednjih mesec dana napravila jako puno na poslovnom planu, a da nije imala nijedan koncert, mislite da je to moguće? Naavno da je moguće kada je u pitanju verovatno najmoćnija žena u celoj regiji, jer je uspela da sa Zvezdama granda napravi pravu malu imperiju. 

Ona i Saša Popović su imali sjajnu ideju, od koje su zza nekih 20 godina napravili pravu malu imperiju,koju se pre samo mesec dana prodali za nekih 30 miliona evra, što je sjana cifra, a ipak i dalje ostaju sastavni deo nje. Ona je tako zajedno sa Bobom odlučila da se počasti sa jednom prelepom jahtom, a sa sobom su poveli i sina Viktora koji je u tom trenutku po ko zna koji put prekinuo sa devojkom Sandrom. 

Za nju se zna da je devojka sa sela, koja poslednjih 5 godina živi i radi u Beogradu, a veza sa Viktorom je postala i više nego ozbiljna, a tome u prilog svakako ide i period prvog talasa korona viriusa, kada je ona provodila svo vreme na Bežanijskoj Kosi kao član porodice. Međutim, njih dvoje svako malo prekidaju, i to svakako da nije dobar znak predd svadbu koja je planirana za leto ove godine, i u zadnje 2 godine odgodili su je tačmno 3 puta. 

Kruže kuloarske priče da se ona sa Brenom baš i ne “miriše”, a razloge za sada ne znamo. Dok je Viktor bio na jahti sa roditeljima, ona je sa drugaricama također bila na moru, a slika koju je postavila se nikako neće svideti Breni. Vaša mišljenja, je li možda malo preterala ili n?

Preporučujemo