Goca Tržan je pjevačica koja je imala nekoliko jako slušanih hitova i dan danas važi za velikog zabavljača i na svojim nastupima uvijek napravi izuzetnu atmosferu. Za nju je vezana i jedna jako neobična ljubavna priča a radi se o otme da je 2001. godine ona trebala da održi koncert u Sava centru  u Beogradu ali je navodno sve ulaznice kupio njen tadašnji momak poznati biznismen Dejan Dragojlović koji je imao želju da Goca pjeva samo njemu.

Tada se pisalo da se radi o marketinškom triku koji je u stvari izmislila sama pjevačica jer prodaja ulaznica nije išla dobro ali je Goca rekla da se može provjeriti u Sava centru kada su karte sklonjene iz prodaje pa će svima biti jasno da ona nije imala ništa sa tim. Naime Dragojlović je kupio sve ulaznice dva dana nakon što su puštene u prodaju a Goca je tvrdila da je to bilo u vrijeme kada je izdala album Želim da se promenim i da je tada imala jako puno nastupa i koncerata i nikakva reklama joj nije bila potrebna.

Ovu priču o marketinškom triku je u javnost plasirao njen tadašnji menadžer koji joj je bio i kum, Gane Pecikoza i upravo to je bio razlog što su prekinuli svaki kontakt. Goca je rekla da je njen tadašnji dečko uradio ovo za nju kao ženu i to joj je puno značilo ali njihova veza ipak nije opstala.

Međutim kada je prije pet godina pjevačica u jednom intervjuu otvoreno progovorila o tome da je u jednoj svojoj vezi trpila nasilje mnogi su pomislili upravo na Dragojlovića. Goca je rekla da je nije briga ko se pronašao u toj priči i da je ona željela da otkrije koji muškarac je u pitanju to bi i uradila.

Preporučujemo