KUPAC JE U SUPERMARKETU USLIKAO ČUDAN PRIZOR KOJI JE ODMAH MORAO PODELITI SA SVIMA: Vidite li vi šta je ovde čudno?

0

Svi mi trebamo neke osnovne namirnice da preživimo, i način na koji se najčešće snabdijevamo ovim namirnicama je tako što ponesemo dosta novca i odemo u obližnji supermarket u podmiru. Supermarketi danas postoje širom bivše Jugoslavije – Bingo, Konzum, Plodine, Lidl, Maxi i ko zna koji još lanci će se pojaviti.

Psiholozi su još davno rekli da su supermarketi proizvod kapitalizma koji je genijalno naštiman da nas natjera da potrošimo što više novca tako što će napraviti takav raspored i koordinaciju boja da će nam biti prijatno dok kupujemo stvari. Na ovaj način nas dovedu do toga da se na kraju zaprepastimo. Inače je mnogo toga skupo za prosječnu osobu na Balkanu jer živimo u neuređenim državama s korumpiranim političarima, ali zadnji mjeseci su pakleni za naše države jer cijene rastu ko lude, a postaje još gore zahvaljujući kobnom ratu u Ukrajini koji polako počinje imati sve veći uticaj u svijetu.

Ljudi se otimaju za velike količine brašna, iako je to kvarna roba a i ulje jako brzo nestaje jer svi strahuju od toga da će i kod nas izbiti neki problemi poput nestašica pa je bolje biti spreman i imati kojekakve zalihe. U jednom marketu je primjećeno nešto jako neobično.

Vegeta je začin koji se na našim prostorima dosta koristi, a jedan market je odlučio da zatvori pojedinačna pakovanja Vegete u plastične kutije da ih neko ne bi ukrao. Na to su dodali i da je baš taj proizvod pod video nadzorom, što će reći da možda strahuju od toga da će Vegeta sljedeća početi da nestaje i da se čak i krade.