KUKU MILA MAJKO ŠTA SE BJELI DESILO?! Fotografija Bjelogrlića ZBLANULA naciju, svi ZABRINUTI: Izgleda baš …

0

Od svih mnogo talentovanih glumaca i režisera na našim prostorima, malo ko uživa veliku slavu u oba polja kao čuveni Dragan Bjelogrlić. Kao glumac se proslavio u mladosti sa kultnim ulogama u filmovima poput “Crni bombarder”, a kasnije je režirao i sad već klasičnu seriju “Vratiće se rode”, veliki hit.

Danas je znatno poznatiji kao režiser, naročito nakon što je režirao ogromni hit od filma o narodnjačkom pjevaču Tomi Zdravkoviću pod nazivom “Toma”. Stalno je upetljan u neke nove filmske i serijalizirane projekte i očito je da jako voli ono što radi, ali se mnogi pratioci ovog glumca i režisera brinu za njegovo zdravlje. Istina, Bjelogrlić ima oko pedeset i osam godina i u tim godinama mnogo ljudi izgleda starije i umornije. Međutim, mnogi se brinu nakon što je Bjelogrlić objavio fotografiju sebe u Barandi, a svi znaju da je tu zapravo i snimana njegova hit serija “Vratiće se rode”.

Kroz medije se pročulo da on ima kuću u Barandi, ali mnogi koji su pomislili da je porijeklom odatle trebaju znati da je Bjelogrlić zapravo porijeklom iz Hercegovine. Drugi pak vjeruju da se radi o snimanju nekog novog projekta u Barandi, pa su se mnogo obradovali kad su to čuli.

Fotografije koje su zabrinule njegove fanove možete pogledati ispod, a neki su mu čak i u komentarima rekli da treba malo odmoriti. Dodali su i kako njegova supruga i dalje izgleda atraktivno unatoč godinama i svi mu zavide što ima toliko lijepu ženu koju rijetko pokazuje medijima zajedno s porodicom.