KUKA NA SAV GLAS! “TROŠIMO 5.000 € DNEVNO, OSTANE NAM SAMO ZA KIRIJU” – Kristijan otkrio detalje života s Kristinom, a evo koliko je zarađivao u Zadruzi! (FOTO)

0

Kristijan Golubović je po prvi put postao poznat široj javnosti u devedestim godinama kada se pojavio u kultnom dokumentarcu Vidimo se na čitulji koji je bio posvećen kriminalnom miljeu u Srbiji. On je danas jedan od rijekih koji je još uvijek živ od svih aktera u filmu ali je veliki dio svog života proveo iza rešetaka.

Željko Mitrović vlasnik TV Pinka je napravio odličan potez kada je Kristijana pozvao da bude učesnik Zadruge jer je u prošloj sezoni bio jedan od najomiljenijih likova najvjerovatnije zbog priča o svom životu sa one strane zakona koje su bile jako interesantne gledocima. Kristijan je u rijalitiju prevario i svoju suprugu Ivanu sa kojom ima kćerku Veru i počeo je vezu sa mladom straletom Kristinom Spalević od čijeg oca je stariji.

Oni su ostali zajedno i nakon izlaska iz rijalitija a sada je otkrio da on i njegova izabranica dnevno potroše po pet hiljada eura. On se pohvalio i stanom u kojem žive kao i stvarima koje su kupili i rekao je kako su njih dvoje krenuli od nule i sve su sami kupili a nije propustio ni da se pohvali punim frižiderom.

Objasnio je da nikada nije bio štedljiv i da Kristina i on krenu u u obilazak tržnih centara sa pet hiljada eura u džepu i kada im ostane 500 onda ih ostave i kažu da im je toza kiriju. On je rekao i da će ponovo oboje ući u Zadrugu ak ih pozovu a otkrio je da je u prošloj sezoni zarađivao hiljadu eura dnevno. Kristijan kaže da će se njih dvoje preeliti u kuću na Vračaru koja se trenutno adaptira a pokrenuće i svoj biznis pravljenja torti i kolača.

Preporučujemo