KRSTINJA OBJAVILA FOTORAFIJU I OSTAVILA SVE U ŠOKU KADA SU VIDJELI KAKO IZGLEDA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO, JE LI OVO ISTA DJEVOJKA?

0

Zvezde Granda se prikazuju već 17 sezona i kroz njih je prošlo mnogo takmičara i takmičarki od kojih je većina pala u zaborav. Ipak nekolicina njih je uspjela izgraditi karijeru na estradi, a neki su ostali upamćeni kako po glasu tako i po svom izgledu.

Jedna od njih je i Krstinja Todorović koja je rodom iz Podgorice i koja se takmičila u prethodnoj sezoni. Krstinja je bila krupnija djevojka i tadašnja članica žirija Jelena Karleuša joj je skrenula pažnju i na to. Naime, rekla joj je da mora smršati ako želi da uspije na estradi, a Krstinja ju je poslušala.

Otišla je na operaciju želuca i krenula je sa posebnom dijetom ali i vježbama, pa je izgubila preko osamdeset kilograma, a danas je totalno neprepoznatljiva. Ona je jednom za medije pričala kako je uspjela drastično promijeniti svoj izgled tako da danas uopšte ne liči na nekadašnju sebe. Otkrila je kako joj je jak motiv bilo takmičenje, ali njeno zdravlje je bilo ugroženo. Kada se počela osjećati loše odlučila je poduzeti radikalni potez.

Preporučujemo