Novo

Krizni uvodi 4 NOVE MERE od iduće sedmice! OVO će nam svima promeniti živote, PAŽLJIVO PROČITAJTE!

Kad je konačno došla 2020. godina, svi smo imali neke svoje velike i grandiozne nove planove i niko nije bio sretniji od nas.

Ali, iz medija su počeli stizati podaci o nekakvom neobičnom virusu, koje nismo uzimali za ozbiljno. Međutim, u svega dva mjeseca u cijeloj je regiji počelo tuča i borba za brašno i toaletni papir, kao da je izbio rat. Koronavirus je sve promijenio i cijeli svijet okrenuo naopako. Nekako ćemo se provući preko ljeta s koronavirusom, ali na nama je da slijedimo i poštujemo ​​odluke nadležnih tijela, te da nosimo zaštitne maske. Ali, jesen nam je vrlo blizu, pa moramo odmah shvatiti s čime ćemo se baviti tada. Započet ćemo 1. septembra, kada će učenici očito opet započeti internetsku nastavu kako sada stvari stoje. To je neizbježno i jasno sumnjamo da će se nešto promijeniti u tom pitanju.

Još jedna stvar koja će biti novost su svakako vrtići, djeca koja idu u te ustanove morat će nositi zaštitne maske pod obavezno. Kako sada objasniti tako malenom djetetu da mora unutra nositi zaštitnu masku i da je ne smije skidati? Sigurni smo da će ovo sasvim sigurno biti najteži segment u čitavoj toj priči.

Svi oni koji vole sport, posebno nogomet, morat će se složiti s činjenicom da će se sve nogometne utakmice igrati bez publike kao i u posljednje vrijeme. Tako ćemo izgubiti šarm punih tribina i gromoglasnog navijanja. A nešto što će sve građane usrećiti jest činjenica da će biti moguće obustaviti plaćanje rate kredita bankama, i to na najmanje 2 mjeseca. Šta mislite o svim tim mjerama i kako će one zapravo uticati na vas? Koliki će učinak imati? Pišite nam u komentarima…

Oglasi – Advertisement