KRISTIJAN STAO NA ŠTIKLE I NAPRAVIO BUDALU OD SEBE KAO NIKADA PRIJE- Cimeri popadali od smijeha- JEDVA GA PODIGLI SA ZEMLJE- To i jeste za njega (VIDEO)

0

Kada je rijaliti Zadruga u pitanju, barem ova sezona, poznato je da je Kristijan Golubović jedan od najvećih favorita za konačnu pobjedu u ovoj sezoni, te da se sve u Zadruzi vrti oko njega, ali se priča da je on za taj svoj posao kojeg radi veoma uspješno dobio i honorar koji iznosi 350 hiljada eura, što je cifra od koje se vrti u glavi. On je ovih dana imao poseban zadatak u rijalitiju, a to je da ispuni izazov u čuvenoj igri ”Masne fote”

Golubović je dobio zadatak da nosi štikle i da napravi nekoliko krugova po Zadruzi, ali to se baš i nije završilo slavno po njega. Veoma brzo Kristijan je izgubio ravnotežu te je pao sa visokih potpetice, koje nisu izdržale njegov pad i jednostavno su pukle. Za Golubovića se zna da voli veoma često da zasmijava svoje cimere u Zadruzi, pa je tako nedavno pričao kako je bio na ljetovanju sa popularnom porodicom i grupom Kardašijan i tako je nasmijao sve učesnike Zadruge:

”Kakva Budva, Makarska, Izmir, Leptokarija… Sirotinjo, i Bogu si teška. Pazi, Kim Kardašijan, njena majka, milfara, 2 u 1, 3 u 1, sva nabudžena. Mi stojimo, pokojna moja i ja, pita ko su ovi ljudi, ja kažem: “Da ti ne pričam…”. Rijaliti. Mi plaćamo 6.000 evra smještaj, oni 60.000. A mi smo kao top. Bungalovi, imaš kej, male ajkule, bijele onako, sa strane žućkasto. Bacaš im škampe. Skinemo se goli ona i ja i u ležaljci onako. Ide drvena staza, imaš svoj baldahin. To je Bora Bora. Imaš kanap, a tamo radi kelner” 

Preporučujemo