Kristijan DISKVALIFIKOVAN iz Zadruge! POVREDIO 2 člana obezbeđenja, LETE ŠAKE I STOLICE! HAOS NA TV-U!

0

Kao što smo već pisali poslednjih par dana, Zadruga polako ulazi u sam finiš, sve je veća nervoza i sada se tek oseti koliika je nervozza među samom takmičarima. Svi bi svakako voleli da dobiju glavnu nagradu od 100.000 evra, jer nisu bez razloga bili ovde skoro 10 meseci. 

Tek sada isplivavaju na površinu pravi rijaliti igrači poput Lepog Miće, koji zna na perfidan i jako pametan način da iziritiraju onog takmičara koji im je “trn u oku”, i koji sa vremenom izgubi živce i sam sebe izbaci iz ovog rijaliti programa. Sve je više svađa, preplitanja mišljenja, ali i se ksi scena koje su svakako više nego poželjna za Željka Mitrovića jer donose i više nego veliku gledanost. 

Kristijan Golubović je od samog starta rijalitija označen kao najveća opasnost zbog svoje surove prošlosti, i samim time ga se ostali ukućani više nego plaše, a to smo do sada mogli da vidimo jako puno puta. Već je par puta imao svvoje divljačke ispade prema ostalim članovima, ali i članovima obezbeđenja koji su u nekoliko navrata osetili veliki bes od strane mišićavog beograđana. Sinoć je ipak malo preterao, jer je naprosto izgubio živce, i sve je otišlo u nekom divljačkom pravcu. 

Par puta je već do sada po pravilima zaradio diskvalifikaciju ali mu je uvek Željko Mitrović progledavao kroz prste jer se vrlo dobro zna da je on “zlatna koka” za celi rijaliti program, jer on realno donosi i gledanost. On je došao u jako veliki konflikt sa Miljanom Kulić i moralo je da reaguje i samo obezbeđenje, evo kako je sve izgledalo…

Preporučujemo