KRILA GA KAO ZMIJA NOGE, O TOJ AFERI SE NIJE PRIČALO: Bio je OŽENJEN, kada vidite o kome je reč OČI ĆE VAM ISPASTI!

0

O privatnom životu Tanje Savić se u posljednjih dvije godine puno toga saznalo u javnosti i pokazalo se da ne živi ljubavnu bajku sa svojim suprugom zbog kojeg je prekinula muzičku karijeru i sa kojim je otišla u Australiju da živi.

Njih dvoje su i danas u sukobu oko starateljstva nad njihovim sinovima  a pjevačicu koja sada ponovo živi u Srbiji su povezivali i sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem mada njih dvoje nikada nisu priznali da su u vezi. Tanja je i prije udaje za Dušana Jovančevića znala od javnosti da sakrije svoje ljubavne veze ali se saznalo da je prije udaje bila u vezi sa Darkom Filipovićem ali i pjevačem Stankom Nedeljkovićem Bađijem koji je tu vezu sa Tanjom javno priznao i rekao je da ga je Tanja umalo koštala njegovog braka.

On je u  jednom intervjuu koji je dao prije osam godina rekao novinaru da ga ne pita ništa vezano za Tanju jer se jedva pomirio sa suprugom koju je danima molio da ne podnosi zahtijev za razvod i da  mu je zaprijetila da ako ikada više pomene pjevačicino ime da je među njima gotovo.

Njih dvoje su se upoznali kada se Tanja takmičila u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda i ubrzo su počeli ljubavnu vezu koja je trajala skor dvije godine a koju  je Tanja prekinula nakon što je upoznala Darka Filipovića. U to vrijeme je Tanja na pitanja novinara da li je u vezi  odgovarala da jeste ali nikada nije željela da otkrije sa kojim muškarcem.