KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Dragana Mirković bila je u braku sa OVIM poznatim Srpskim POLITIČAREM: Za NJEGA se tajno udala (FOTO)

0

U nastavku današnjeg Članka govorimo o “Lučetu iz Kasindola”, poznatoj pevačici Dragani Mirković, koja je sa svojom sjajnom karijerom krenula još od sredine 80 ih godina prošloga veka. Oborila je sve rekorde prodaje albuma, i za jako kratko vreme je postala sastavni deo Južnog vetra, orkestra koji je snimao i nastupao samo sa najjvećim zvezdama u tadašnjoj Jugoslaviji. 

Krajem 90 ih godina udala se za poznatog srpskog biznismena Tonija, sa kojim danas ima dvoje odrasle dece, i žive u luksuznom zdanju u centru Beča. Danas ima i DM sat televiziju, koja je jedna od najgledanijih muzičkih televizija u celoj regiji. Međutim, jako malo ljudi zna a njen život od pre Tonija, a čak se i udavala kao devojka, samo o tome niko ništa ne zzna. 

Naime, oran Bašanović poznati političar tada je bio njen menadžer, ali i dečko sa kojim je bila u ozbiljnoj vezi. Ona je sa njim bila u vezi 3 godine, a Bašanović je istakao da su bili jednom u Las vegasu i venčali su se u poznatoj kapeli, a kum im je bio naravno Elvis Prisli. 

Naravno, to su venčanja koja platite par stotina dolara, dobijete certifikat da ste se venčali u Las Vegasau i to vam dođe kao neka fora, ništa službeno. Nakon toga bio je i u vezi sa pozznatom srpskom pevačicom Mirom Škorić.

Preporučujemo