Kraljica transformacije: Jelena Đoković se posle lude deverove svadbe skockala za RTS, o njenoj suknji bruji Instagram!

0

Novak Đoković je po mnogima najbolji teniser na svijetu ikad koji je oborio veliki broj rekorda u bijelom sportu ali koji u posljednjoj godini dana igra jako malo turnira zbog svoje odluke da se ne vakciniše protiv koorna virusa pa u neke države ne može da uđe.

Veliku pažnju javnosti priovlači i njegova supruga Jelena koju u Srbiji mnogi krive za neke njegove oduke mada za to ne postoji nikakav osnov. Jelena je žena koja je jako skromna i po ponašanju i po stajlingu a to joj neki zamjeraju jer na raspolaganju ima stotine milona dolara. Njne izgled je uvijek tema oko koje se lome koplja i mnogima izgleda smeta što ona preferira prirodan izgled.

Njen stajling na svadbi Novakovog najmlađeg brata Đorđa koja je održana prije nekoliko dana je izazvao veliki broj komentara i mnogi su joj zamjerili što je njen izbor pao na košulju i bež pantalone pa su neki čak tvrdili da se bolje oblače kada idu na posao. Iako je sama Jelena prije nekoliko godina objasnila da je minimalizam ono što nju lično čini sretnom i da ne želi da daje ogromne svote novca na garderobu i brendirane krpice, ljude i dalje interesuje njen modni izbor u raznim prilikama.

Mnoge interesuje da li Jelena ima nekog ko se brne o njenom stajlingu i da li prati modu a ona je svojim gostovanjem na RTS-u u kojem je pričala o mnogo važnijim temama opet privuka pažnju upravo svojim izborom odjeće. Malo ko je slušao ono što govori što se može vidjeti i po komentarima koji su bili fokusirani na ono što je obukla i iako je bilo onih kojima se njen stajling nije svidio većina je pozitivno komentarisala.