KRALJICA KIČA! Jelka na 2 sprata! “U mojoj vili sve mora da bude GOLEMO, ne želim se sjećati srpskih MALIH JELKI, bijeda…” (FOTO)

0

Malo je ljudi sa ovih prostora koji baš nikada nisu čuli za Draganu Mirkovi, koju mnogi zovu i kraljicom narodne muzike, a koja je an estradi skoro 40 godina. Sve je krenulo sa pjesmom ”Kroz šljivike i livade”, a danas ona spada u sam vrh naše estrade i jedna je od najkvalitetnijih pjevačica ikada. Isto tako ona spada u red najbogatijih pjevačica na estradi, a priča se da je zaradila toliko da ni njeni praunuci nemaju razloga za zabrinutost. Ona je u braku sa Tonijem, sa kojim više od dvadeset godina živi u Beču, a Toni ima i svoj biznis i zastupnik je je nekih luksuznih automobila za balkanski dio Europe. Njih dvoje žive u dvorcu, zajedno sa svojom djecom, te se može reći da žive kao u bajci

Ono što Draganu prati tokom cijele njene karijere je njen stajling, za kojeg mnogi smatraju da je katastrofalan, a mnogi smatraju da je s vremenom postala i pravi snob od osobe. To je pokazala kada je dala otkaz svome stilisti te se sama počela baviti svojim izgledom, ali je nakon toga imala nekoliko modnih ispada, tako da su se svi zezali na njen račun, te su joj mnogi poručili da je pokazala koliki je njen modni neukus. Ipak, nju to nije pogodilo, već je i nakon toga nastavila po svome.

I sada u ovo vrijeme pandemije, kada je narod sav i strahu i očaju, pod stresom, ona se preko društvenih mreža pohvalila kako je sigurna u svome dvorcu i kako joj korona ne može ništa, pa se pohvalila i svojom jelkom od 2 metra, te je napisala kako joj je drago da više ne mora da kiti jelke od pola metra, kako je to radila nekada kao mala djevojčica.

 

 

 

 

Preporučujemo