KRALJICA ELIZABETA IMA VIŠE OD 1.000 SLUGA: Ipak, 1 stvar UVIJEK RADI SAMA, I TO JEDNOM GODIŠNJE!- Zar i ona to radi ???

0

Jedna od najpoznatijih porodica na cijelom svijetu je svakako britanska kraljevska porodica, koja je prava poslasitca kada su mediji u pitanju, jer se u životima članova ove porodice uvijek dešava nešto interesantno i uvijek je tu mnogo nekih tajni, misterija, skandala, afera svađa, i drugih zanimljivih stvari za javnost. Tako se ovih dana pisalo o princu Williamu i kako se 4 mjeseca skrivalo da je bio pozitivan na korona virus, ako i da je navodno otkriveno tada da princ ima i druge, veoma ozbiljne zdravstvene probleme, pa se spominje i dosta rijetka vrsta raka. Ipak, u ovoj porodici je najvažnija kraljica Elizabeta, koja je za vrijeme svoje vladavine zaposlila više od hiljadu slugu koji su joj pomagali u svemu, a njen bivši pomočnik Pol Barel je otkrio jednu kućnu aktivnost koju kraljica voli da obavlja sama

Svake godine kraljica s porodicom odlazi na imanje Balmoral u Škotskoj, gdje voli da ljetuje, a kako kaže njen bivši pomoćnik, ona tamo često zahtjeva da sama opere suđe nakon obroka, te je rekao i ovo: “Voli da ode na izlete, a hranu joj pripremamo mi, ali zato voli sama da opere posuđe. Navuče gumene rukavice i spretno ga pere, dok ga pomoćnica briše suhom krpom”

Barel je otkrio da kraljica ima poseban plan ishrane, i da jede samo manje obroke tokom dana, te da ona ne jede božićnu večeru kao većina ljudi koji pretovare svoje tanjire. Barel je za kraljicu počeo da radi još dok je imao 18 godina, i bio je lični sluga princeze Dajane sve do njene tragične smrti

NOTTINGHAM, ENGLAND – JUNE 13: Catherine, Duchess of Cambridge and Queen Elizabeth II watch part of a children’s sports event while visiting Vernon Park during a Diamond Jubilee visit to Nottingham on June 13, 2012 in Nottingham, England. (Photo by Phil Noble – WPA Pool/Getty Images)

 

 

Preporučujemo