Konačno završila sa plastičnim operacijama, MAJA MARINKOVIĆ SE OFARBALA U PLAVO… EVO KAKVA ULAZI U ZADRUGU! KADA JE VIDE JANJUŠ I CAR PAST ĆE S STOLICE!!

0

Poznata učesnica rijaliti programa Zadruga, Maja Marinković je neko je u zadnjih nekoliko godina glavna tema u medijima. Ima jedan jako buran život koji svi vrlo rado komentarišu. U Zadruzi 2 je započela emotivnu vezu sa Markom Janjušem koji je tada bio oženjen.

Nisu se stidjeli svoje veze, međutim u četvrtoj sezoni rijalitija počeli su se mnogo svađati, čak je dolazilo do fizičkih obračuna. Razlozi tih svađa su uvijek bili ljubomorne prirode, ali nakon četvrte sezone su se razišli. Nedavno je bila gost u emisiji AMiG show, gdje je javno pričala da je bila trudna sa Janjušem, ali on nije želio dijete.

Nakon cijele te priče oko trudnoće, Maju su povezali sa Carom, također učesnikom Zadruge. Mnogi su sumnjali da između njih ima nešto više od prijateljstva, ali oni ništa nisu pričali. Do sada smo Maju mogli vidjeti sa crnom kosom, nekada i smeđom, a sada se ofarbala u plavo. Vjerujemo da Janjušu i Caru neće biti baš svejedno kada je vide.

Preporučujemo