KONAČNO PROGOVORIO NOVI MILIJANIN ”MLADI” DEČKO”- Ovako je njihova ljubav počela- Razlike ima samo u godinama, ali ne u razmišljanjima i u AKCIJAMA U KREVETU (FOTO)

0

Nakon što se i zvanično razvela od Milojka Božića, Miljana Bogdanović je opet ušla u rijeliti Parovi, a sada se u medijima oglasio i njen novi dečko Miloš Marković koji je objasnio kako je počela njihova velika ljubav, a i sam je priznao da ima namjeru da uđe u rijaliti. Rekao je da je Milijanu prvo upoznao na Facebooku,a  da su se zatim sreli u jednom kafiću u Užicu, te ga je već na prvom sastanku zavela i tu se desila ljubav. Za nju kaže da je ona divna i da joj jednostavno nije mogao odoljeti. Milijana je već izjavila da nikada nije bila sretnija u ljubavi, a Miloš je na to dodao: ” Kada se Milijana zaljubi i zavoli, ona to uradi i dušom i tijelom. Sretna je samo kada usreći i sebe i partnera. Ja sam sličan i oboje smo sretni zbog toga. Tu našu idilu i sreću prekinuo je ulazak u “Parove”. Ja je volim i mnogo mi je teško što ona tamo pati.”

Kada je razlika u godinama u pitanju Miloš kaže da to može da smeta ekim ljudima, ali da njima dvoma to ne smeta i da ne postoji razlika u njihovim zajedničkim aktivnostima, u seksu, u ljubavi i da su zbog toga sretni. Za Milojka je rekoa da ga ne poznaje i da nema mišljenje o njemu, a za Milijanu i njeno učešće u Parovima je rekao: ”Ona je pokazala veliku patnju i tugu nakon ulaska u Parove. Nadam se da će se malo prilagoditi na surove uslove života u vili bez mene. Morala je da uđe, jer je vezana ugovorom, ali i da pokaže pravo lice Milijane. Dobrog čovjeka, kulturnog, pametnog i lijepo vaspitanog. Žao mi je što joj ja ne mogu pružiti direktnu podršku u vili. Dakle, ne ulazim.

Miloš je otkrio da je odnedavno penzioner te da je u penziju otišao sa mjesta direktora jednog Akcionarskog društva iz Užica. Kada je zajednički život sa Milijanom u pitanju, njega će, kaže, planirati kada ona izađe iz rijalitija, aon bi volio da do toga dođe. Dodao je da nema nekog svoga favorita u Parovima, te da ga mnogo nervira nasilje kojeg ima i previše u rijalitiju, a Milijani je poručio da će joj biti vjeran te da je neizmjerno voli

 

Preporučujemo