KONAČNO! POLICIJA PRONAŠLA DUŽNIKE UBIJENOG ĐOKIĆA! Svi su saslušani, pominje se kamata, a JEDAN JE POSEBNO INTERESANTAN!

0

Tročlana porodica Đokić je nestala u noći između 26 i 27 septembra u okolini Aleksinca, a pronađeni su 6 dana posle kako spaljeni leže u jednom napuštenom ataru nedaleko od njihove kuće. Još uvek nije uhvažen ubica, ili više njih, koji su uradili ovo strašno krivično delo. Mnogo je tu peripetija i priča oko celog slušaja, a kako god se završava svaka indicija, sve vodi prema jednom mogućem uzoroku, a to je novac,

Zna se da je Goran Đokić imao menjačnicu, i da je izvan radnog vremena posuđivao novac na kamatu. Tako je policija saslušala nekoliko njegovih dužnika ajedan je posebno zanimljiv. Naime, još 2016 godine njegov sin je od Đokića posudio neke novce koje nije vratio na vreme. Onda ga je Goran stisnuo, jer nije tolerisao kašnjenja, a onda je njegov otac uleteo sa šipkom i pretukao Gorana Đokića, Kako kruže priče on je zbog tog dela bio i na robiji. Da li je on ubica?

Preporučujemo