KONAČNO ISPLIVAO IDENTITET! ZBOG OVOG MUŠKARACA JE ROMANA PANIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU: Ovako izgleda pevačicin dečko!

0

Pjevačica Romana Panić svog dečka i emotivni život krije vrlo vješto. Svi mediji su prije dvije godine prenosili vijest koja je mnoge i više nego šokirala, a to je da je Romana Panić uhapšena u Australiji. Od tada, sve zanima šta Romana radi u svom privatnom životu i s kim se viđa.

 

Prije dvije godine, mediji su otkrili da je s njom učestvovao njen partner Filip Mrkanjić u djelu koje ih je koštalo zatvora. Filip je inače agent za nekretnine, a njih dvoje bavili su se pronevjerom novca, odnosno protiv zakona su prisvojili novac. Od tada je glavna tema svih medija i svi žele znati više o ovom gospodinu. Cijela priča oko privođenja njih dvoje imala je, za njih, sretan kraj.

Pjevačica se oglasila javno i za srpske medije po pitanju ove teme, ali nikada nije previše detalja otkrivala. Izvor blizak pjevačici otkrio je da Romana živi u Italiji, ali koristi svaku priliku da posjeti Srbiju i Banja Luku kako bi vidjela porodicu i prijatelje. Upoznala je, preko zajedničkog prijatelja, biznismena u Italiji s kojim je uplovila u ljubavni odnos.

Romana je, kako je rekao izvor za medije, konačno sretna i misli da je on ljubav njenog života. Na njegov prijedlog, par mjeseci nakon što su započeli vezu preselili su se u Firencu i započeli zajednički život. Za rođendan je objavila fotografiju sa svojim vjerenikom i nije krila od javnosti da je sretna. Napisala je na sllici s Filipom “I tako stalno…ja pričam, on se hvata za glavu. Sretan rođendan ljubavi.”.