Komšiluk u šoku: OTKRIVENO šta se dešava u vili na Bežanijskoj kosi kad Lepa Brena ode na nastup! (FOTO)

0

Lepa Brena i Boba Živojinović su u braku već više od 30 godina i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni u Srbiji. Oni su se vjenčali početkom burnih devedesetih a u to vrijeme Brena je bila najpopularnija pjevačica a Boba najbolji srpski teniser i njihova svadba je bila veliki događaj o čemu su mediji pisali danima.

Par je u braku dobio dva sina Stefana i Viktora a sa njima je odrastao i Bobin sin iz prvog braka Filip koji sa pjevačicom ima odličan odnos. Kupili su kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj danas sa njima živi samo najmlađi Viktor dok je Filip nakon što je oženio Aleksandru Prijović Priju kupio vilu u blizini a Stefan se udaljio od porodice i kako mediji pišu sa njima nije u kontaktu.

Vila u kojoj žive Živojinovići ima veliko dvorište a sada su  komšije otkrile šta se dešava kada ona odlazi na nastupe. Ona je sinoć imala veliki koncert u Švedskoj i za to vrijeme je Viktor napravio ludu žurku kako uvijek ima običaj kada njegova mama spakuje kofere i otputuje.

Muzika se čula na daleko a Viktor i njegovo društvo su uživali uz roštilj pored bazena što su ovjekovječili i fotkama koje su postavili na društvene mreže. Ipak vjerovatno Breni i Bobi ovo ne smeta jer su i sami poznati kao dobri domaćini koji često organizuju zabave za svoje brojne prijatelje a čini se i da je njihov sin naslijedio ovu njihovu osobinu. Komšije su već navikle na to da se u njihovoj vili uvijek nešto dešava i ne bune se pretjerano.

Preporučujemo