Komšiluk na nogama! Nakon renoviranja vile u dvorištu osvanuo prizor koji će sigurno uznemiriti Duška! (FOTO)

0

Poznati par na javnoj sceni u Srbiji su pjevačica Jelena Karleiuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić o čijem braku od samog početka postoje razne špekulacije i mediji svako toliko objave da se razvode ali su oni i poslije 14 godina zajedno i uspjevaju da prevaziđu sve krize u svojoj vezi.

Duško je prije skoro 4 godine svojoj supruzi na poklon darovao luksuznu vilu koja košta dva i po miliona eura a pjevačica je sve donedavno renovirala da bi bila po njenom ukusu i sada je sve konačno završeno i odiše elegancijom i luksuzom.

Jelena je posebnu pažnju posvetila i dvorištu u kojme se vrlo često i fotografiše i te slike objavljuje na Instagramu a posljednja u nizu koja je baš tu nastala je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama jer se diva sliakla u minijaturnom kupaćem kostimu koji joj je jedva pokrivao intimne dijelove tijela. Ova fotka je podigla na noge i njen komšiluk a svi se pitaju šta će na sve ovo reći Duško mada Jelena baš i ne mari za to što je objasnila prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

Ona je rekla da je Duško ne prati na Instagarmu jer ne želi da gleda a ni da zna šta ona tamo kači. Kada su se vjenčali Jelena je bila smjerna domaćica i onda se desila nevjerovatna promjena na koju se on još uvijek nije navikao i stalno joj govori da prestane da se slika gola i da to više nema smisla. Onda mu ona odgovori da on nije oženio običnu domaćicu nego Jelenu Karleušu i treba da se nosi sa time.

Preporučujemo