Komšije iz STARE PAZOVE ne žele više da ćute, razvezali jezike: Otkrili sve o ponašanju SEKE ALEKSIĆ i njenog muža! – OVO NIKO NIJE MOGAO DA OČEKUJE! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji je Seka Aleksić koja ima veliki broj hitova a muzikom se počela baviti jako rano i to iz nužde. Naime ona je kada je bila mala a u vrijeme rata koji se vodio na našim prostorima sa svojim roditeljima pobjegla iz Bosne i Hercegovine u Srbiju i dobili su kao izbjeglice jedan ruševan kućerak na korištenje koji je bio toliko neuslovan da je Seka jedno vrijeme spavala u školi.

Njen otac je bio neradnik i alkoholičar i sva briga o porodici je pala na majčina ramena a da bi joj pomogla finasijski Seka je počela da pjeva po kafanama.  Nakon što se probila na estradi nije se nikada bahatila iako je zaradila ogromne sume novca a  sa svojim mužem Veljkom sa kojim ima dva sina je napravila kuću ali ne u Beogradu nego u Staroj Pazovi i uvijek ističe kako joj je to bio potez života.

Kuća je izgrađena po njenim željama i zamislima do najmanjih detalja a kako kažu njihove komšije Seka i Veljko su savim normalni ljudi koji se ponašaju isto kao i svi drugi. Često se djeca iz komšiluka igraju sa njenim sinovima kod njih u dvorištu a nikada ne prođe ulicom da se ne javi svima.

U obližnjoj prodavnici gdje se i inače snabdijevaju prodavačice su oduševljene pjevačicom koja vrlo često dođe u trenerci i nenašminkana i uvijek čeka u redu bez traženja da nju prvu usluže. Očito je da su njih dvoje ispunjeni životom koji vode i uživaju u svojoj porodici kao sasvim normalni ljudi.

Preporučujemo