Novo

Komšija čuo ženski glas iz susjedne kuće kako doziva u pomoć: Pozvali su policiju, a kada su ugledali žrtvu, niko nije mogao da vjeruje o kome se radi (VIDEO)

Svakom čovjeku je dužnost da bude dobar komšija i da o njemu pričaju sve najbolje, ali tako možemo doći u neke nezavidne, komične pa čak i sramne situacije.

Iako se to sve desi iz dobre namjere, takve situacije nas najčešće nauče da dobro razmislimo sljedeći put ukoliko se nađemo u sličnim situacijama.
U ovoj priči članovi porodice koji žive u Floridi u kući svojih komšija čuli su strašne zvukove zbog čega su odmah kontaktirali policiju.
Kada je policija stigla ispred kuće je zatekla muškarca koji ima četrdesetak godina kako popravlja automobil.


Nakon što je ugledao policiju objasnio je šta se ustvari dešava i poručio im da će objašnjenje za ovu situaciju donjeti iz svoje kuće:” Idem da vam dovedem osobu koja pravi buku” – rekao im je i nakon par minuta je izašao sa svojim kućnim ljubimcem papagajem koji se zvao Rambo koji je znao pričati i sa kojim je bio od svog djetinjstva.


Pošto je sa njim dugi niz godina naučio ga je par stvari među kojim je: “Upomoć! Pustite me napolje” i to je govorio kada je bio mali kako bi iznervirao svoje roditelje.
Ali Rambov glas mnogo zvuči kao glas žene koja je tražila pomoć zbog čega su njihove komšije bile uvjerene da je u kući žena zatočena i da traži pomoć.

Međutim na kraju se sve završilo sretno kao i jedna interesantna anegdota.
Pored toga žena od vlasnika papagaja Džejsona je izjavila kako Ramba smatraju članom porodice i kako on sam za sebe misli da je pravo ljudsko biće.

Oglasi – Advertisement