Showbizz

Kobna greška: Tek što je operisana Ana uradila užasno stvar i opet završila u bolničkoj postelji: Fanovi van sebe od bijesa (Foto)

Ani Nikolić su doktori strogo zabranili konzumiranje alkohola, nakon intervecije koju je imala na svom želucu.

Ali, pjevačica nije mogla dugo da izdrži bez tog poroka, te joj je toliko pozlilo da je morala na infuziju. Sve to je jako loše uticalo na njen želudac na kojeg je operacijski stavljen prsten kako bi Ana mogla da izgubi višak kilograma.

Operacija je Ani pomogla da smrša čak 45 kilograma, ali je uz to sve morala da se pridržava rigoroznih dijeta i pravila. Međutim, zaključili smo da je Ani bilo teško da se drži tih pravia te joj je ozbiljno narušeno zdravlje. Nakon ovoga, rečeno joj je da mora istog trenutka konzumirati alkohol jer bi mogla vratiti sve kilograme koje je izgubila, te bi tako operacija na želucu bila uzaludna.

Izvor koji je blizak Ani je otkrio da je ona pokušavala na sve moguće načine prirodno da izgubi kilograme, međutim u tome nije uspjela zbog čega se morala podvrgnuti operaciji na želucu.

Nakon operacije Ana nije smjela jesti ništa osim kašaste hrane, a tako je izdržala oko dva mjeseca, dok je trebalo najmanje godinu dana da jede po tom režimu.

Ipak, Ana nije mogla izdržati godinu dana. Odmah nakon dva mjeseca je počela jesti masnu hranu, a onda i da pije alkohol i tako je na kraju završila u hitnoj te je sve vrijeme bila u strahu da prsten nije popustio.

Nakon ovoga, iskreno se nadamo da će Ana da pripazi na svoje zdravlje, jer bi slijedeći potez mogao biti mnogo kritičan po nju.

Oglasi – Advertisement