Novo

Ko od djece je razbio vazu? Izaberite jedan odgovor, skoro svi su odgovorili pogrešno!

Ukoliko ste se pitali kako osobe koje imaju potpuno raličite karaktere se druže i koji su jako dobri prijatelji, a oni kojima je karakter isti su neprijatelji, onda odgovor na pitanje ćete naći uz pomoć sljedećeg testa.

Ono što je potrebno da uradite jeste da pogledate sliku i da zaključite koje dijete je slomilo vazu, a odgovor bi mogao da kaže nešto o vama što vjerovatno ni sami niste znali.

Dijete A- ako je vaš odabir dijete A, on izgleda kao najsumnjivije dijete na slici i svi gledaju u nejga, li u drugu ruku on može samo da bude jedan tipični žrtveni jarac, ali on može i da bude osoba koja je navikla da svu krivicu prebaci na svoj račun. Ovaj odabir o vama govori da ste osoba koja vodi veliku brigu oko sitnica i detalja i da ste pažljivi prema drugim osobama.

Dijete B- ova curica izgleda kao najstarija od svih i ona se smatra osobom koja vodi brigu o svima, a njen osmijeh govori mnogo toga a jedno jeste da izgleda kao da je uspješno prebacila krivicu sa sebe na nekog drugog. Ova slika vam govori da ste vi jedan jako svjesan osoba i da o nikom nećete govoriti ništa ukoliko se to ne dokaže. Vi ste osoba koja nikada neće ostaviti prijatelja kada se nađe u nekom problemu i uvijek čete nači rješenje za svaki problem.

Dijete C- ovo dijete je jedno od omiljenih u grupi, i on sa svojim rukama u džepovima pokšava da sakrije svoje emocije i krivicu.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement