KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA S KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DETE? Mlađa od njega 28 godina, s njom nema SVAĐE, Severinina suprotnost!

0

Milan Popović je široj javnosti postao poznat kada je oženio tada najpopularniju pop pjevačicu u regiji Severinu i o njihovoj ljubavi su tada izvještavali svi lokani mediji. Međutim njihova sreća nije dugo potrajala iako su dobili i sina Aleksandra oko kojeg i dan danas vode bitku za starateljstvo.

Milan je jako imućan čovjek kojeg u Srbiji zovu kraljem bakra jer je vlasnik rudnika ovog metala a on je sada u braku sa Bojanom sa kojom čeka treće dijete. Ona se jako rijetko pojavljuje u javnosti i sušta je suprotnost popularnoj pjevačici. Od Milana je mlađa 28 godina i atraktivna je plavuša.

Ona i Milan imaju dva zajednička sina koje su nazvali Milan i Đorđe a sada očekuju djevojčicu i zbog toga su svi u porodici  presretni. U jednom intervju Milan je otkrio kako je upoznao Bojanu a to se desilo u Beogradu gdje je ona studirala marketing. Za svoju suprugu Milan ima samo riječi hvale pa tako kaže da je mlada, zgodna, obrazovana i iz dobre porodice.

Dodao je i da je oštroumna i uvijek spremna za šalu i njih dvoje se nikada ne svađaju pa čak ni kada je u drugom stanju kada žene znaju biti zahtijevne i hirovite. Ono što mu je najvažnije je i da je dobra majka njihovoj djeci. Inače Milan i Severina su u braku bili samo dvije godine a nakon njihovog razvoda Severina se udala za Igora Kojćia sina poznatog folk pjevača Kebe od kojeg se također razvela prošle godine. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo