KO JE LUKAŠENKOV SIN “KOLJA” – ODMALENA SEJE STRAH! Kažu da je SEKS SIMBOL Belorusije, a svi znaju da ima OVAKAV pištolj! (FOTO)

0

Svi danas znamo kako je napeta situacija na Istoku gdje Rusija i Ukrajina ratuju već skoro dva mjeseca bez nekog znaka napretka. Ovo je uticalo negativno na ostatak svijeta, ali jedna država koja je uz Rusiju je Bjelorusija. Ove tri države su zapadnoslavenske države i narodi koji su u srodstvu.

Aleksandar Lukašenko, predsjednik Bjelorusije, jedan je od omraženih političara u Evropi a u Bjelorusiji vlada skoro kao tiranin. Mediji posebnu pažnju posvećuju njegovom 17-godišnjem sinu i nasljedniku, kako je i sam Lukašenko izjavio, a radi se o mladom Nikolaju koji se bavi sviranjem klavira, treniranjem hokeja i govori engleski i ruski savršeno. Mnogi ga mediji već proglašavaju za najpoželjnijeg neženju a mnogi ga zovu i “dečko sa zlatnim pištoljem”. Ovaj nadimak je zasnovan na tome što je bivši predsjednik Rusije Medvedev prije deset godina poklonio pravi pravcati zlatni pištolj mladom Nikolaju Lukašenku i to mu je jedan od cijenjenih poklona.

Nikolaj ima i pomalo brutalnu reputaciju jer postoje snimci kako u vojnoj odori sa helikopterom nadlijeće demosntrante u Bjelorusiji. Kao tinejdžer već je imao čast upoznati mnoge svjetske lidere poput Vladimira Putina, Xi Jinpinga, Baracka Obame, Erdogana i mnogih drugih, a čini se da će zaista naslijediti sve od svog oca.

Vjeruje se da mu je majka poznati endokrinolog koja je bila lični doktor Lukašenku, ali je dosta Nikolajevog odrastanja misteriozno i nepoznato javnosti. Jedan milijarder iz Jermenije je Nikolaju poklonio dva albino lava kao i bure od 50 litara puno vrhunskog konjaka koje Lukašenko čuva za svadbu svog sina. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo