Novo

Klupko se do kraja odmotalo: Sin priznao na poligrafu: Šamarao svoju majku dok nije pomodrila: Srbija u nevjerici (Foto)

Nakon saslušanja koji je bio u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjinu Nikoli Filipčevu je odrešen pritvor od trideset dana zbog toga što se sumnjalo da je uradio krivično djeloubistva svoje majke Dušice.

On je kako su mediji saznali bio na poligrafskom testu na kojem su ga pitali šta se dešavalo u maju 2019. godine. Rekao je da se mnogo svađao sa majkom i da ga je ona jednom udarila šakom i govorila mu da je gadna, a nakon toga je on počeo da šamara nju, sve dok nije shvatio da je ona sva pomodrila i da je čak u jednom trenu prestala i da diše. Rekao je da se prepao i da nije znao šta da radi, znao je da su u selu mnogi znali da je njegova majka imala mentalnih problema, pa je odlučio otići u kafanu gdje je razmišljao šta će uraditi.

Došao je na ideju da se vrati kući i da iskopa veliku rupu, da svoju majku zamota u deku i da je baci u tu rupu. Ali nedugo nakon toga, oko njegove kuće se osjećao veliki smrad i on više nije moga živjeti tu, pa je zbog toga iznajmio kuću od nepoznatog čovjeka koji mu je izašao u susret jer je imao troškove samo za plaćanje struje. Policija je privela Filipa kada su saznali da je on ubio svoju majku i pokopao je.

Do saznanja su došli kada je njen muž koji živi u Njemačkoj htio da se od nje razvede, i da mu je njen sin rekao da je ona umrla i da nije otišao po njeno tijelo jer nije imao para za njenu sahranu.

Oglasi – Advertisement