KĆERKE POZNATE KOKE IZ ”BOLJEG ŽIVOTA” SU RANO OSTALE BEZ OCA- Danas grade svoj život u Švedskoj, a do sada ih niste upoznali- ONE SU NAJVEĆI PONOS JELICE SRETENOVIĆ

0

Postoje glumci kojima je smao jedna uloga obilježila cijelu karijeru. Naime, to se desilo poznatoj glumici Jelici Sretenović koja je postala mnogo popularna po svojoj ulozi Koke u seriji Bolji život. Iza sebe ima mnogo uloga, ali je najvažnija uloga majke. Kćerke su joj već odrasle, ali ona je uvijek zaštitnički nastrojena prema njima.

Ana i Olja žive u Švedskoj i tu grade svoj život izvan očiju domaćih medija. Ana je starija 11 godina od Olje. Ostale su bez oca jako rano, Jecin muž je preminuo 1999. godine. Ona je ostala mlada udovica u 45 godini, ali se junački borila da ih obje podigne i da ih izvede na pravi put. Najvažnije je da je u tome i uspjela i da su one sada njen najveći ponos.

Glumica nerijetko putuje sa kćerkom Anom na razne lokacije. Starija kćerka ima sina Miloša, kojeg glumica često viđa, jer svaki svoj slobodni trenutak iskoristi da otputuje malo kod kćerki.

Preporučujemo