Showbizz

Kćerka Mustafe Nadarevića oduševljava izgledom: Nismo imali pojma da je ovo ona! Naslijedila je njegov humor!

76. godišnji Mustafa Nadarević poznati glumac i zvijezda humorističke serije Lud zbunjen normalan, svoju privatnost ne ispoljava jako često.

Jednu od prvih privatnih fotografija objavila je njegova 28 godišnja kćerka Nana našalivši se kako je od oca naslijedila dobar smisao za humor, ali ne i gustu kosu.

Umjesto tate, nedavno je objavila fotografiju, pokazavši koliko su sretni trenuci poznatog glumca kad je uz svoju djecu.

Naime, Nana koja se bavi marketingom i trenutačno radi kao PR menadžerica za poznatu američku kozmetičku kuću MAC, jedna je od troje Mustafine djece.

Najstarija kćerka koja se zove Nađa je povjesničarka i s majkom Jasnom, Mustafinom prvm suprugom danas živi u Americi.

Nanu i sina Ašu inače uspješnog sportaša glumc je dobio u drugom braku sa Snježanom Nadarević. A jednom prilikom je objasnio kako su dobili pomalo neobična imena.

 

‘Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima’, izjavio je jednom Nadarević.

Za svog oca Nana ima samo riječi hvale, a poput njega, zna se i dobro našaliti.

Njihovu zajedničku fotografiju potpisala je ovim riječima:

‘Osim dobrog izgleda i dobar humor nam je u genima. Od tate sam naslijedila puno dobrih gena, ali ne i dobru kosu.’

Oglasi – Advertisement