Kćerka Mileta Kitića, Elena, živi u kući koja vrijedi 550.000 eura: SVE PRŠTI OD LUKSUZA- Tata Mile ne štedi na svojoj mezimici- OVO NEMA SKORO NIKO U SRBIJI (FOTO)

0

Zna se da se na estradi, prije ove krize sa pandemijom korona virusa radilo veoma dobro te da su bile i velike zarade, a zna se da su neki pjevači znali i zaraditi na desetine hiljada eura. Da se na estradi dobro živi to je vidljivo i po nekretninama mnogih pjevača i pjevačica, a kada ste na sceni 30, 40, pa i više godina i još ste aktivni, sasvim je normalno da ste i mnogo zaradili i da imate mnogo toga. Tako se zna da je Mile Kitić na estradi već najmanje 40 godina, a on sa svojom suprugom, pjevačicom Martom Savić ima i kćerku Elenu koja je krenula njihovim stopama. Ona je također i veoma aktivna na društvenim mrežama, na kojima svako malo objavljuje svoje fotografije

Elena je poznata po tome da sa svojim objavama intrigira javnost, posebno sa svojim ekstavagantnim odjevnim kombinacijama, te je ona jedna od onih koja diktira modne trendove u Srbiji, a na svome Instagram profilu se svako malo pohvali sa nekim veoma skupim odjevnim dijelovima svoje garderobe.

Ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama, može se zaključiti da Elena veoma voli skupe automobile, te da voli putovanja, i naravno skupe krpice. Tata Mile i mama Marta očito nisu štedljivi kada je njihova mezimica u pitanju, a na fotografijama koje dijelimo sa vama možete da vidite nekoliko skupocjenih odjevnih komada sa kojima se Elena pohvalila

Podsjećanja radi, Elena sa svojim roditeljima živi u zaista luksuznoj vili koja vrijedi više od pola miliona eura, a cijela vile je namještena sa luksuznim namještajem, tu je i bazen koji se nalazi usred sobe, zatim bilijar sala, a unutar kuće se nalazi i prava, mala teretana.

 

 

 

 

Preporučujemo