KARLEUŠA U SVOM DOMU PRONAŠLA PISMO OD NJE! Noć uoči objave o razvodu čitala je reči posvete:VOLIM TE NE MOGU DA…

0

Prošle sedmice je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji Jelena Karleuša doobro uzdrmala javnost i podigla veliku prašinu svojom objavom na Instagramu u kojoj je obavijestila svoje fanove da je i njen drugi brak doživio krah i da se nakon 14 zajedničkih godina razvodi od Duška Tošića.

Iako se od samog početka njihove veze u medijima špekulisalo o njihoovm razlazu zbog kriza koje su imali u svom braku, sve do sada su uspijevali da ih prebrode i ostanu zajedno. Jelena je dala naslutiti da je Duško taj koji je stavio tačku na sve jer je napisala kako se on više ne osjeća dijelom njihove porodice a mnogi smatraju da je kap koja je prelila čašu bila Jelenina prijava policiji u kojoj je muža optužila za nasilje u porodici što se desilo za Božić i tada je Duško dobio i zabranu prilaska pjevačici u trajanju od mjesec dana.

Ovaj put nisu mogle d ih pomire ni njihove kćerke Nika i Atina za koje su i Jelena i Duško jako vezani a samo dva dana nakon svoje objave Jelena je spakovala kofere i sa svojim kćerkama otišla na odmor u Tursku i kako prenose srpski mediji nalaze se u hotelu sa pet zvjezdica gdje noćenje košta 1.200 eura.

Duško je ostao u Beogradu gdje je primjećen na utakmici Vojvodina Napredak u svojstvu fudbalskog menadžera. Iako je njihov razvod i Jelenina objava z a mnoge bilo iznenađenje čini se da je pjevačicino srce dugo patilo prije nego je javno priznala da je svemu kraj. Ona je samo nekoliko dana ranije objavila i pismo svoje kćerke Atine koje joj je dalo snagu a u kojem joj je Atina poručila: „Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe!“

Preporučujemo