KARLEUŠA SE POGUBILA U SVOJIM LAŽIMA? Jelena PLJUJE samoj sebi u facu, neuspešno MOLI Tošića za pažnju, a ovi detalji ZGROZILI SU JAVNOST! (FOTO)

0

Jelena Karleuša ne prestaje sa skandalima koji su tokom godina postali njen zaštitini znak i zahvaljujući kojima mediji o njoj pišu skoro svaki dan. Njen brak sa Duškom Tošićem koji traje 14 godina je na velikom ispitu jer je kako je poznato za pravoslavni Božić pjevačica prijavila supruga za nasilje u porodici a nakon toga je on dobio zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana.

Jelena koja je inače aktivna na Instagramu svaki dan se o ovom slučaju nije oglašavala ali jeste Duško koji je napisao kako nikada nije bio nasilnik i nikada nije udario ženu kako je Jelena to tvrdila. Smetalo mu je to što je u svim medijima predstavljen kao nasilnik i ustvrdio je da je uvijek bio i ostao pravi  gospodin i da će sačekati da vjetar prođe pored njega.

Jelena od tada pokušava svojim objavama da privuče i pažnju javnosti ali i svog supruga pa je prvo tražila da je svi ostave na miru a i njenu porodicu te apelovala na medije da ne izmišljaju. Tada su mnogi pomislili da je ona slagala policiji za nasilje samo da bi bila u centru pažnje. Za Dan zaljubljenih pohvalila se sa 3.333 ruže koje je dobila i mada nije navela od koga postavila je i fotku Duška pa su svi pomislili da je palo pomirenje.

Međutim on je isti dan objavio na svom Instagramu sliku svoje majke kojoj je poslao cvijeće ali i fotku iz Turske u kojoj se trenutno nalazi pa je bilo jasno da je Karleuša objavila njegovu staru fotku koju je odmah nakon ovoga i obrisala. Sada je pjevačica objavila na Instagramu kako pravi muškarac nikad ne ne vređa svoju damu pred drugima. Čak ni u šali, a svi smatraju da je to njena poruka suprugu čiju pažnju očajnički pokušava da privuče.