Showbizz

Karleuša se naglo udebljala: Udala se tajno, rodila i dijete a nikome nije rekla: Napustila scenu!

Ona je u trenutku kada je kročila na scenu, svojim atraktivnim izgledom i prepoznatljivim plesom privukla ogromnu pažnju, a u zadnje vrijeme se gotovo skroz povukla iz javnosti.

Olja Karleuša iza sebe ima tako velike hitove da se i dan danas slušaju. Ona se, kako kaže, ludo zaljubila u Predraga, a odlučili su da se vjenčaju prije tri godine, tačnije 2017. godine i to poslije 13 godina zajedničkog života. Vjenčanje je bilo u opštini Vračar, bilo je tajno, a sudbonosno da izgovorili su u Hramu Svetog Save.

 

Njih dvoje su se zajedno sa svojim sinom Pavlom preselili na Avalu, a po svemu sudeći čini se da je Olji pjevanje na drugom mjestu. Ako je sudeći po njenom profilu na društvenoj mreži Instagram, ona nastupa idalje, ali nove pjesme nikako ne objavljuje. Zbog toga se mnogi pitaju da li će se i kada vratiti na svoje prepoznatljivo mjesto na estradi.

Jedno vrijeme u medijima se špekulisalo i da se povukla sa scene zato što se ugojila. Ona danas putuje na raznim destinacijama, a poslednje slike koje je objavila pokuzuju da ona zaista uživa u zimskim aktivnostima.

Olgica, poznatija kao Olja Karleuša, je rođena 15. oktoba 1980. godine. Završila je Pravno birotehničku školu u Beogradu. Ona je srpska folk pop pjevačica. Svoju karijeru započela je davne 2002. godine i do danas je snimila 4 albuma. 2007. godine učestvovala je u Velikom Bratu VIP, i u kući je ostala do posljednjeg dana. U zadnje vrijeme povukla se sa estradne scene.

Iako imaju isto prezime, ona i Jelena Karleuša nisu rod.

Oglasi – Advertisement