Karleuša opet izazvala haos na društvenim mrežama: “Glasam za VUČIĆA! Ima li ova zemlja drugu OZBILJNU opciju sem njega? Majstor objasnio kako se radi”

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji je Jelena Karleuša koja je postala slavna više zahvaljujući skandalima koje pravi i koji je prate nego svojim pjesmama a dokaz za to je što je skoro svaki dan u medijima iako već godinama nije snimila ništa novo.

Ona je sada dala veliki intervju za Kurir u kojem je govorila o raznim temama i kao i uvijek svoje mišljenje je iznosila bez dlake na jeziku po čemu je također poznata. Pjevačica se dotakla i predstojećih izbora u Srbiji i otvoreno rekla da će glasati za predsjednika Aleksandra Vučića jer on nema nikakvog dostojnog rivala.

Po njenom mišljenju opozicija u Srbiji ni ne postoji i nikada nije ni čula za ljude koji su u trci zajedno sa Vučićem na predsjedničkim izborima. Ona je Vučića nazvala majstorom koji je objasnio kako se radi posao jer je Srbija u pandemiji korona virusa među rijetkima u Evropi pa i svijetu imala opremljene bolnice i vakcine. Pored toga ona smatra da se pod njegovim vođstvom Srbija izgradila i stalno se otvaraju novi putevi, škole, fabrike i radna mjesta.

Pomenula je da je on doveo strane investitore u zemlju a pored toga smatra i da je  doboro  to što ljudi mogu da izađu na ulice da iznesu svoj stav. Jelean je navela da se u državi može demonstrirati i bez najave skupova a pomenula je i gej paradu i reklada te ljude niko ne tuče. Istakla je i da su  vremena jako teška i da ona nikome ne bi poželjela da trenutno bude predsjednik jer je potrebno balansirati između istoka i zapada, riješavati pitanje Kosova te truditi se da Srbija bude sačuvana.

Preporučujemo