KARLEUŠA NAPOKON POKAZALA VILU OD 2.500.000 € KOJU JOJ JE TOŠIĆ POKLONIO: Zavirite u UNUTRAŠNJOST, od detalja STAJE DAH! (VIDEO)

0

Jelena Karleuša je jedno od najpoznatijih imena na srpskoj estradnoj sceni a svoju popularnost je stekla uglavnom više zahvaljujući skandalima koji je prate nego svojim pjesmama. Dokaz za to je i činjenica da iako godinama nije snimila novi album ona je skoro svaki dan tema medija u regiji.

Posljednji skandal koji se povezuje za nju tiče se privatnog života a desio se za pravoslavni Božić kada je pjevačica pozvala policiju i prijavila svog supruga fudbaleta Duška Tošića za nasilje. Iako je on negirao njenu tvrdnju da je pljunuo i udario dobio je zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana. Tada su mnogi pomislili da je njihovom braku koji traje 14 godina definitvno došao kraj, međutim čini se da su supružnici uspjeli da izglade sve nesporazume jer se Duško vratio u njihovu zajedničku vilu na Dedinju.

Prema pisanju medija ovu vilu je Duško poklonio Jeleni prije nekoliko godina a platio je vrtoglavih dva i po miliona eura. Nisu se odmah uselili u nju jer je Jelena željela neke stvari da izmjeni i prilagodi svom ukusu a renoviranje je trajalo dosta dugo. Sada je pjevačica odlučila da sa svojim fanovima podijeli slike unutrašnjosti svog doma i objavila ih je na Instagram storiju.

Na fotografijama se vidi dio dnevne sobe kao i trpezarije a svima koji su ih pogledali je zastao dah od luksuznih detalja. Prostorije su u bijelim i zlatnim otnovima a na mermernom stolu u trpezariji se nalazi i Versaće vaza. Police i ukrasi na njima su u zlatnoj boji   a tu je i neobična lampa u obliku patke.

Preporučujemo