Od svih slavnih ljudi koji danas postoje na domaćoj estradi, niko ne izaziva medijske bure i kontroliše publiku kao turbofolk pjevačica i influenserka Jelena Karleuša. Nekad je nizala hit za hitom, a godinama već ne izbacuje muziku. Vrijeme radije provodi stvarajući skandale i radeći sa sponzorima na društvenim mrežama.

Važi za jednu od fizički najpoželjnijih žena na estradi, ali je činjenica je da joj je tijelo poprilično izvještačeno jer se podvrgla raznoraznim estetskim zahvatima poput plastičnih operacija kroz sve ove godine. Njene skandale prate i stariji i mlađi i upravo tako dovodi do toga da se još više priča o njoj. Godinama je bila najpopularniji i najkontroverzniji član žirija u emisiji “Zvezde Granda” gdje su ocjenjivali pjevački talenat južnoslavenske omladine, ali i upadali u konflikte koji su dizali rejting emisiji i samim tim mu povećavali profitabilnost, pa se pitaju mnogi koliko zapravo pažnje ide mladim talentima pored tih svađa žirija.

Danas vam donosimo fotografije Karleuše koja je nedavno otkrila da se razvodi od dugogodišnjeg supruga, a u pitanju je njena modna kombinacija očito inspirisana disko izgledom Lepe Brene tokom 1990-ih. Radi se o plavoj kombinaciji koja pokazuje njeno tijelo i ima malo retro izgled tih devedesetih koje su naginjale na turbofolk i elektronsku muziku za klubove.

Ispod možete pogledati originalni Brenin izgled koji je upotpunjen plavom kožnom jaknom i očito je da je Karleuša odlučila da inspiraciju traži u prošlosti domaće estrade. Mnogi su komentarisali da je to super izvela, dok su drugi kritikovali njeno “plastično tijelo” u poređenju sa Brenom.

 

 

Preporučujemo