Karleuša će poludeti: Duško bi za OVU ŽENU uradio sve! – Pojavila se fotografija na kojoj su zajedno, KOMENTARI PLJUŠTE! (FOTO)

0
27, May, 2018, Belgrade - Wedding of Anja Stojkovic (daughter of Dragan Stojkovic - Piksi) and Hugo Valente held in Belgrade Cathedral Church. Jelena Karleusa and Dusko Tosic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 27, maj, 2018, Beograd - Vencanje Anje Stojkovic (cerka Dragana Stojkovica - Piksija) i Huga Valente u Sabornoj crkvi. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Od svih estradnih ličnosti na ovim prostorima, malo ko je kontroverzniji od narodnjačke pjevačice Jelene Karleuše. Ova žena je poznata po mnogim hitovima, ali već godinama nije izbacila ni singl ni album, ali zato pametno iskorištava medijsku mašinu i proizvodi skandale koji joj pomažu da ostane u centru pažnje i održi relevantnost.

Najveći izvor pažnje joj je godinama bila uloga članice žirija u reality show pjevačkom takmičenju “Zvezde Granda” gdje se jako često svađala s kolegama i kolegicama. Jelena je izgradila reputaciju “jezikare” i to zato što voli da u emisiji kao i intervjuima i na društvenim mrežama priča svašta. Često izbacuje svoje stavove i upada u kontroverzne rasprave s drugim ljudima. Iako neki od njenih stavova djeluju ispravno, ne treba zaboraviti da ona to izjavljuje zato što joj to donosi pažnju. Također je poznata i po konstantnoj svađi sa kolegicom Svetlanom Ražnatović poznatijom kao Cecom, te su se kamaru puta pojavile na sudu.

Jelena je puna skandala, a nigdje muzike. Jedan od tih skandala koji je najaktuelniji je njen odnos s mužem Duškom Tošićem. Njih dvoje su jako poznati, ali se već dugo šuška o tome kako će se njih dvoje razvesti jer je Duško navodno dugo varao sa nekom ženom.

Danas vam pokazujemo sliku zbog koje su mnogi odmah pomislili da postoji druga žena dok nisu malo bolje pročitali o čemu se radi. Naime, Jelena je podijelila selfie gdje se vide ona, Duško Tošić i njegova sestra. Ljudi su pomislili da je to ta žena i da on treba sjediti kraj Jelene, ali sestra je ipak najpreča. Šta vi mislite o ovome?