KAO SREDNJOŠKOLKA JE ČUVALA MALO DIJETE, NAKON ŠTO GA JE HTJELA USVOJITI, DESILO SE ONO NAJGORE: Zorica Erić otkriva tužne detalje iz prošlosti

0

Zorica Erić, pobjednica prošlogodišnjeg serijala “Nikad nije kasno”, otkriva potresne i tužne detalje iz prošlosti, kada je čuvala ostavljenu djevojčicu dok je još bila u srednjoj školi.

Napuštenoj bebi, Zoricina porodica je pružila topao dom te joj postala hraniteljsk porodica. Nakon toga je djevojčicu usvojila druga porodica, a Zorica je više nije vidjela, te se sa tim ne može da pomiri.

Samo želim da znam da li je ona dobro, ma ne moram ni da je vidim, ni da znam gdje je, ali samo da mi neko javi da li je ona dobro. Ovo je jako teška i emotivna priča, ništa nije trebalo da bude tako. Vjerovatno se ne zove onako ako smo je mi zvali, ali zaista bih voljela da mi neko da sto posto pouzdanu informaciju o njoj… – tužno je rekla Zorica.

Djevojčica je još u bolnici dobila ime Aleksandra, pjevačicina porodica je to prihvatila te je nastavila tako zvati.

Imala je dva i po mjeseca kada sam je dovela kući, to je bio divan gest ali je ostavilo traga u našoj porodici. Kod nas u zemlji je kvantna fizika usvojiti dijete, jer nismo ispunjavali uslove, tako da smo mogli samo u snovima da je usvojimo jer mojji roditelji nisu imali riješeno stambeno pitanje.

Preporučujemo