Kao da su te pčele izujedale! Fanovi napali Severinu zbog estetske intervencije: Da li je moguće da ovako sada izgleda,šok! (FOTO)

0

Severina Vučković je prije desetak godina bila najpopularnija pop pjevačica u regiji ali je u posljednje vrijeme zapostavila svoju karijeru zbog problema koje ima u privatnom životu. Severina koja je bila san mnogih muškaraca se udala za srpskog biznismena Milana Popovića kojeg mediji zovu i kraljem bakra i sa njim je dobila sina Aleksandra.

Brak nije dugo potrajao a supružnici nisu nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i dan danas vode borbu na sudu oko starateljstva nad sinom a pjevačici je jedno vrijeme bilo skoro pa zabranjeno da ga vidi što je ona iznijela u javnost. Nakon Milana Severina se udala za 14 godina mlađeg Igora Kojća sina poznatog folkera Dragana Kojića Kebe i živjeli su u Beogradu a u vrijeme pandemije korona virusa prešli su u Kebinu kuću.

Čini se da su tada nastali problemi koji su rezultirali time da je Severina čim je prekinuto vanredno stanje napustila njihov dom i otišla u rodni Split a prije par mjeseci su se i zvanično razveli. Nedavno je Seve proslavila svoj 50-i rođendan i tom je prilikom napravila veliku žurku na koju je pozvala pola estrade. Svi su oduševljeni njenim izgledom a neki je još uvijek smatraju najljepšom ženom na našim prostorima.

Međutim fotke koje su se nedavno pojavile u javnosti a koje su nastale na njenom jubilarnom koncertu na kojem je slavila 30 godina od kako je na sceni, su sve šokirale. Naime njeno lice je bilo toliko otečeno da su neki komentarisali da izgleda kao da su je pčele izujedale i da je pretjerala sa estetskim operacijama.