KALINKA JE UBIJENA SA 14 GODINA: Otac je proveo 30 godina pokušavajući da dokaže ko je ubica, mislili su da je lud!

0

Ako ste neko ko voli gledati krimi serije i čitati o nerazriješenim slučajevima, sigurno ste makar čuli za ubistvo Kalinke Bamberski. Bila je kćerka Poljaka iz Francuske po imenu André Bamberski koji je imao dvoje djece sa suprugom Danièle Gonnin. Ova porodica je živjela u Kazablanci u Maroko dugo godina.

Jednom prilikom su sreli čovjeka po imenu Dieter Krombach koji se bavio medicinom i koji je bio oženjen. Nakon što su se upoznali, Dieter i Danièle su ostavili svoje supružnike i započeli novi brak. Njena djeca su otišla da žive s njima u Njemačku i onda se desilo ubistvo Kalinke. Kalinka Bamberski je bila žrtva okrutnog silovatelja i ubice, ali je dolazilo do raznih sporova kad su u pitanju autopsija njenog tijela, kao i legalni odnosi između Francuske i Njemačke u to vrijeme, ali njen otac André je davao sve od sebe da njen slučaj ne ostane nerazriješen nakon svega.

Njegova priča je toliko nadahnuće mnogim muškarcima da budu sjajni očevi koji će braniti svoju djecu od svakakvih demona u ljudskoj formi jer njegova predanost rješavanju ovog slučaja je upravo razlog što je pravi ubica razotkriven i kasnije priveden, a taj slučaj je donedavno bio aktivan i izazvao je veliku famu.

Sigurno ćete naići na brojne reportaže, dokumentarce i možda čak igrane filmove o slučaju Kalinke Bamberski, a ako želite da pročitate začas čitavu priču oko toga kako je gospodin André osvetio svoju kćerku i borio se za nju sve do samog kraja i kažnjavanja okrutnog ubice, kliknite na link ovdje.

Preporučujemo