Kakva tuga! Sestre Kovač ponovo u SUKOBU, Kristina JAVNO ponizila Aleksandru, društvene mreže bruje od njenih reči (FOTO)

0

Sestre Aleksandra i Kristina Kovač već godinama imaju jako narušen odnos ali se bar u javnosti nisu međusobno napadale sve do neki dan kada je Kristina svoju sestru prozvala na društvenim mrežama. Kao što je poznato Kristina sada sa svojim suprugoom i kćerkicom iz prvog braka živi u Švedskoj gdje je počela novi način života dok je Aleksandra i dalje u Beogradu.

Svojim riječima je Kristina najavila još jeda sukob u nizu sa svojom sestrom koji će dodatno loše uticati na njihov odnos. Naime Kristina je na Instagramu napisala da njen odlazak u Švedsku  govori mnogo o njoj i pokazuje šta joj je najvažnije u životu. S druge strane njena dalja i bliža rodbina, prijatelji i saradnici bi trebalo da znaju šta o njima govore izbori koje su oni napravili.

Ovu njenu oobjavu su mnogi shvatili kao njeno obraćanje sestri Aleksandri što je pokazalo da do pomirenja između njih dvije nikada nije ni došlo. Kristina je u nekoliko navrata u javnosti jasno iznosila svoj stav  i mišljenje o Aleksandri koji su svaki put njihov odnos narušili još više.

Aleksandra je s druge strane o njihovom sukobu progovorila za medije samo jednom prije nekoliko godina i tada je rekla da sa svojom sestrom Kristinom ne sarađuje poslovno još od 1998. godine nakon što su izdale album K2. Istakla je kako su njih dvije potpuno različite osobe koje imaju različita interesovanja, ambicije i nazore  te se upravo iz tog razloga jako rijetko vide i čuju ali je ona voli i uvijek će je voljeti.

Preporučujemo