Novo

Kakva si to BRE MAJKA?! Usvojila dete pa ga ŠETA NA POVODCU! Narod URNISAO majku, zbog ove slike nastao HAOS! Javila se i ONA… (VIDEO)

Kao što možete vidjeti po naslovu današnjeg teksta, pred nama je jedna jako neobična priča, koja se graniči sa zdravim razumom, a dolazi nam iz Velike Britanije. Vrlo dobro znamo da imamo bračnih parova koji ne mogu imati djecu pa su prinuđeni da suvoje dijete, i to je jako lijepa i humana stvar. Svako to dijete iz doma za nezbrinutu djecu jednostavno trebaju ljubavi i pažnje, koju nikada nisu imali. Ime ove žene je Rachel Butler, koja je zajedno sa suprugom usvojila malog dječaka. NJoj se život pretvorio u pravi pako zbog jedne slike koju je objavila na Facebooku prije 3 godine. Naime na njoj je ona u šetnji sa sinom, kojem je privezala mali kajš za ruksak, da ne bi slučajno potrčao na cestu ili neku drugi lošu stvar. To je odmah protumačeno na totalno drugi način, i osuta je paljba po njoj.

Što je najgore i što njoj nikako ne ide u prilog je to, da se mališan pokušava otrgnuti od nje, ali mu ona nije dozvoljavala, izgledalo je kao da je mali pas u pitanju, a ne njen usvojeni sin. Ogorčene majke su naprosto podivljale kada su vidjeli ovaj video, i bilo je čak prijetnji da će je prijaviti socijalnom radniku. Ona se branila sa tim da jako teško hoda, da je imala 2 operacije, a da je mališan hiperaktivan.

“Šta si očekivala da će dijete sjediti pored tebe i jesti kao ti, smršaj debela pa ćeš ga moći stići”, bio je jedan od komentara ispod ovog video klipa. Pogledajte…

Oglasi – Advertisement