Kakva raskošna venčanica: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

0

Privatni život Ane Bekute uvijek je bio zanimljiva tema a naročito kada je u pitanju njen prvi brak, o kojem je poznato veoma malo detalja. Poznato je da je pjevačica bila dugi niz godina u braku sa Milutinom Mirkovićem, poznatim srpskim političarem koji je preminuo prije nešto više od godinu dana, kako je poznato imao je zdravstvenih problema a konkretno borio se sa kardiovaskularnim bolestima zbog čega je svojevremeno bio smješten na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”.

Ana je uz svog supruga ostala sve do njegove sm*ti, a njihova ljuba bila je česta tema domaćih medija. Zaista, bili su velika podrška jedno drugome tokom zajedničkog života i dugo vremena su važili za jedan od najskladnijih parova sa javne scene, njihova romansa intrigirala je širu javnost te su zbog toga mnogi zaboravili na Aninog prethodnog partnera, Predraga Vidivića Peje.

Prvi Anin suprug, započeo je vezu sa pjevačicom tokom sada već davnih osamdesetih godina, također je bio istaknuto ime u estradnom svijetu i može se reći da je velikim djelom bio zaslužan za njenu uspješnu karijeru. Prvi put su se susreli kada je raspisan konkurs za njegov bend pod nazivom “Anabe”, na koji se Ana prijavila i tom prilikom potpuno očarala Preju sa svojim vokalnim sposobnostima.

Već na samom početku su uspješno sarađivali a zatim je uslijedila romansa koja je prethodila zajedničkom životu. Ono što je zanimljivo jeste to da je poznato veoma malo detalja o njenom životu iz tog perioda a fotografija skoro da nikako nema. Međutim, ovih dana mediji su uspjeli pronaći za sada jedinu fotografiju koja prikazuje Anu u mladalačkim danima, njena raskošna vjenčanica koju je nosila, postala je tema brojnih diskusija a neosporno je da je u tom periodu bila veoma srećna, što možemo zaključiti po njenom širokom osmijehu na fotografiji.

Kako je poznato, Anina i Prejina ljubavna priča završila je prije 2000ih godina a pjevačica se zatim upustila u novu vezu sa poznatim klavijaturistom Slobdanom Šmakićem, zbog kojeg je odlučila čak da se preseli u Beograd. Bili su veoma kratko vrijeme u vezi a zatim je Ana upoznala Mrku, sa kojim je brzo stupila u bračnu zajednicu u kojoj je ostala sve do njegove iznenadne smrti koja je nastupila krajem 2021. godine.

Preporučujemo