Kakva je to mama? Fotografija otkrila na koji način se Jelisaveta Orašanin ophodi prema svojoj deci, svi komentarišu!

0

Jedan od poznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji su glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić koji su i ponosni roditelji dvoje djece koja su postala centar njihovog svijeta.

Da bi njihovi nasljednici odrasli u krugu porodice uz oba roditelja i okruženi pažnjom i ljubavi Jelisaveta se privremeno odrekla i svoje glumačke karijere i sa svojim mužem je jedno vrijeme živjela u Americi gdje je bio angažovan u jednom košarkaškom klubu da bi se poslije preselili u Italiju gdje je on nastavio svoju uspješnu karijeru i niže uspjehe jedan za drugim.

Zbog velikog broja obaveza i nedostatka vremena par u Srbiju dolazi prilično rijetko i uvijek sa sobom vode svoju djecu pa je tako bilo i ovaj put kada je glumica zbog velikog  i važnog projekta čiji je dio došla u glavni grad Srbije ali e opet povela svoje nasljednike što pokazuje koliko je požrtvovana majka koja je potpuno predana svojoj djeci.

Njena prijateljica i kolegica glumica Sofija Milošević je na društvenoj mreži Instagram podijelila jedan snimak u kojem se malo i našalila sa Jelisavetom pa je napisala da se u posljednje vrijeme njih dvije najčešće viđaju po igraonicama jer je i sama Sofija predana majka poput svoje prijateljice. Njih dvije u želji da ugode svojoj djeci tako sada umjesto klubova i diskoteka te otmjenih rretorana vrijeme zajedno provode u igraonicama i dok njihovi nasljednici uživaju i igri njih dvije na miru razgovaraju, držeći ih na oku. I javnost je poželila da vidi Jelisavetu u nekom novom ostvarenju a čini se da će se to uskoro i desiti. Šta vci mislite o svemu ovome?

 

Preporučujemo