KAKO TE NIJE STID GODINA, OVO JE OGROMNA SRAMOTA… BABA SI OD GLAVE DO PETE, A OBUKLA SI TO! (FOTO)

0

Popularna pjevačica i glumica, iz perioda bivše Jugoslavije Snežana Savić važi za jednu od najatrkativnijih i najljepših poznatih ličnosti. Slavu je stekla kroz filmske uloge poput “Ana voli Milovana”, “Počnimo život ispočetka” i razne druge.

Imali smo priliku da je vidimo u veoma popularnim serijama, poput “Tesna koža”, “Stižu dolari”, “Bolji život” i druge… Snežana je rođena 6. marta 1953. godine u mjestu Velika Plana. Stupila je u brak sa Dragoslavom Lazićem, poznatim scenaristom, sa kojim ima i kćerku Anitu. Anita je odlučila ići majkinim stopama, i postati glumica. Kroz nekoliko godina se razvela od Dragoslava, a nakon ovog braka je stupila u drugi kji krije dalje od očiju javnosti.

Uvijek se oblačila kao dama i takvim stilom je zračila. Danas je moda dosta drugačija nego prije, a ona se trudi ispratiti trendove. Na primjer, Neda Ukraden je jednom nastojala pratiti trendove, međutim našla se na meti oštrih kritika. Snežana je nedavno imala jedan intervju u kojem je obukla kratku haljinu i zbog toga su je mnogi nazivali babom.

Preporučujemo